Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google + Διαβάστε το Blog μας

Καπετάν Γκώνη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55131 Τηλ.: 2310 425 757

Εταιρεία

Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης βερνικιών, χρωμάτων και υλικών επιπλοποιίας. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Καραμπουρνάκι Καλαμαριάς, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη από το 1968.

Η Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει αναπτύξει δραστηριότητα στους τομείς του λιανικού και χονδρικού εμπορίου. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Προτεραιότητά της Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας σε συνάρτηση με τις χαμηλές τιμές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας. Οι συνεργάτες-προμηθευτές μας είναι οι πλέον καταξιωμένες και επώνυμες εταιρίες στο χώρο. Διατηρούμε σχέσεις συνεργασίας για αρκετά έτη, γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε και το σεβασμό στις επαγγελματικές σχέσεις.

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Η Γιαννοπούλου Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει βερνίκια νερού, βερνίκια διαλύτου, βερνίκια ακρυλικά, συντηρητικά ξύλου, διαλυτικά, χρώματα, οικοδομικά υλικά, πλαστικά, τσιμεντοχρώματα, μονωτικά, στεγανωτικά, σιδηρικά, είδη κιγκαλερίας.

Επικοινωνία

Χρώματα - Σιδηρικά

Καπετάν Γκώνη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55131

2310 425 757

2310 429 117

info@xromata-thessaloniki.gr

www.xromata-thessaloniki.gr

Social Media

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Google +

Διαβάστε το Blog μας