Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google + Διαβάστε το Blog μας

Καπετάν Γκώνη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55131 Τηλ.: 2310 425 757

Cherawood Water

Cherawood Water

Το CHERAWOOD είναι υδατοδιαλυτό συντηρητικό εμποτισμού για ξύλινες επιφάνειες σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Διεισδύει στο ξύλο και το προστατεύει από τους μύκητες, το σαράκι και τη σήψη. Εφαρμόζεται σε όλες τις ξύλινες επιφάνειες. Είναι υδροαπωθητικό, περιέχει ειδικά φίλτρα UV και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επίσης προσφέρει προστασία από την υγρασία και παράλληλα τονίζει τη φυσική ομορφιά του ξύλου.

Πληροφορίες Προϊόντος

  • Τύπος - Υδατοδιαλυτό συντηρητικό ξύλου.
  • Μέθοδος εφαρμογής - Πινέλο, πιστόλι ή εμβάπτιση.
  • Απόδοση - Περίπου 10 m2 ανά λίτρο σε μαλακά ξύλα ή 12 m2 ανά λίτρο σε σκληρά ξύλα.
  • Αποχρώσεις - Διατίθεται σε άχρωμο και σε 11 αποχρώσεις χρωματολογίου.

 

Προετοιμασία Επιφάνειας – Εφαρμογή

Σε καινούργια ξύλα καθαρίστε καλά τις σκόνες και αφαιρέστε τα λάδια και το ρετσίνι με διαλυτικό νίτρου. Σε επιφάνειες με παλαιά βερνίκια ή χρώματα σε κακή κατάσταση, αφαιρέστε τα με διαβρωτικό. Σε κάθε περίπτωση λειάνετε τις επιφάνειες με κατάλληλο γυαλόχαρτο. Η υγρασία του ξύλου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 15%-20%. Για παρθένα ξυλεία εφαρμόστε πρώτα ένα χέρι CheraWood Water άχρωμο που διεισδύει βαθύτερα στο ξύλο και ακολούθως 1-2 χέρια CheraWood Water έγχρωμο. Το άχρωμο CheraWood Water δεν συνιστάτε ως τελική στρώση για εξωτερική χρήση. Η τελική απόχρωση εξαρτάται από το φυσικό χρώμα του ξύλου, την απορροφητικότητα του και των αριθμό χεριών CheraWood Water που εφαρμόστηκαν. Σε περίπτωση εφαρμογής του υλικού σε εμποτισμένους ξύλινους στύλους (π.χ. όπως ξύλινες κολώνες ΔΕΗ) απαιτείται ο καθαρισμός της κολώνας από τυχόν επικαθήμενα χώματα και η επικάλυψη με το CheraWood Water. Απαιτείται ένα και μόνο χέρι. Ο χρόνος στεγνώματος είναι από 20 έως 60 λεπτά ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση άμεσης κάλυψης με χώμα του τμήματος της επιφάνειας της κολώνας, που εφαρμόστηκε το εν λόγω υλικό (με πινέλο ή ψεκασμό κτλ) ,ουδεμία επίπτωση επέρχεται στη μείωση της απόδοσης του σκευάσματος. Εφαρμόζοντας την ανωτέρω τεχνική ενδέχεται να επιβραδυνθούν οι χρόνοι στεγνώματος.

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
Τεχνική Καρτέλα CHERAWOOD WATER251.51 KB

Σχετικά Προϊόντα

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Η Γιαννοπούλου Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει βερνίκια νερού, βερνίκια διαλύτου, βερνίκια ακρυλικά, συντηρητικά ξύλου, διαλυτικά, χρώματα, οικοδομικά υλικά, πλαστικά, τσιμεντοχρώματα, μονωτικά, στεγανωτικά, σιδηρικά, είδη κιγκαλερίας.

Επικοινωνία

Χρώματα - Σιδηρικά

Καπετάν Γκώνη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55131

2310 425 757

2310 429 117

info@xromata-thessaloniki.gr

www.xromata-thessaloniki.gr

Social Media

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Google +

Διαβάστε το Blog μας