Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google + Διαβάστε το Blog μας

Καπετάν Γκώνη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55131 Τηλ.: 2310 425 757

All time classic trends

dimitra 25 Ιαν 2020 0comments

 

Οι τάσεις της διακόσμησης έρχονται και φεύγουν καθώς κάθε εποχή και κάθε χρονική περίοδος που διανύουμε έχει να προσφέρει καινούργιες ιδέες και προτάσεις.Κάποιες από αυτές τις τάσεις φεύγουν αρκετά νωρίς.Κάποιες άλλες,ωστόσο,έχουν ξεκινήσει ως μόδα αλλά στην πορεία απέδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν.Χαλιά Beni Ourain Γύρω στο 2011 εμφανίστηκε η τάση των χαλιών Beni Ourain.7χρόνια μετά,τα πανέμορφα αυτά μαροκινά χαλιά είναι ακόμα μέσα στα σπίτια μας και όχι άδικα.Είναι διακριτικά,αλλά καθόλου βαρετά. Προσφέρουν τον ιδανικό καμβά για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας και φέρνουν μια πολύ όμορφη υφή χωρίς να γίνονται υπερβολικά.Ακρυλικά έπιπλα Η καρέκλα του Philippe Starck με το όνομα «Louis Ghost Chair» βγήκε πρώτη φορά το 2002 και προκάλεσε μια… μανία για τα ακρυλικά έπιπλα. Ήταν μοντέρνα και ταυτόχρονα funky και ήταν ιδανική για μικρούς χώρους. 16 χρόνια μετά η τάση αυτή συνεχίζει να υπάρχει (όχι με την ίδια ένταση) και έχει τους λόγους της: τα ακρυλικά έπιπλα είναι μίνιμαλ, πρωτότυπα και δεν κλείνουν καθόλου τους μικρούς χώρους.Προβιές Κι όμως, οι προβιές συνεχίζουν να απασχολούν τα σύγχρονα σπίτια και δεν είναι καθόλου ξεπερασμένες. Είναι πολύ άνετες, είναι ζεστές και φέρνουν μια μοναδική υφή στους χώρους. Είναι πολύ εύκολο, επίσης, να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε πολυθρόνα ρίχνοντας απλώς πάνω της μία προβιά και δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και χαλαρωτική γωνιά.Αυτονόητο θεωρούμε ότι επιλέγουμε οι προβειές να είναι οικολογικέςκαι να μην προέρχονται από τη θανάτωση ζώων.Βαφή μαυροπίνακα Αν ανατρέξετε στο κοντινό παρελθόν, 5 ή 6 χρόνια πριν, θα θυμάστε ίσως ότι η βαφή μαυροπίνακα ήταν μια τεράστια τάση. Οι ιδιοκτήτες την χρησιμοποιούσαν παντού: στους τοίχους, στις πόρτες και… σε οτιδήποτε είχε αρκετά μεγάλη επιφάνεια ώστε να μπορεί κάποιος να γράψει πάνω του. Η βαφή μαυροπίνακα συνεχίζει να απασχολεί τα σύγχρονα σπίτια γιατί έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: σας επιτρέπει να γράψετε πάνω τους και να αλλάξετε τον χώρο όποτε το επιθυμήσετε και είναι ένα υλικό που μπορείτε να το δουλέψετε μόνοι σας (δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοίμασια και τεχνική κατάρτιση)εάν και αυτό το επιθυμήσετε.Βιβλία ανά χρώμα Η τάση που θέλει τα βιβλία να οργανώνονται σύμφωνα με το χρώμα τους μετράει ήδη μια 5ετία και απ ‘ότι φαίνεται είναι αρκετοί αυτοί που την έχουν υιοθετήσει και δεν την αλλάζουν με τίποτα. Η συγκεκριμένη οργάνωση προσφέρει μια ιδιαίτερη χρωματική πινελιά στους χώρους και επίσης αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που πλέον ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται κάποιο βιβλίο λόγω… του χρώματος!Επιλέξτε μπλε-λευκά κεραμικά πλακάκια σε διάφορα μοτίβα και επενδύστε τον τοίχο της κουζίνας σας,την είσοδο του σπιτιού σας (καθώς είναι φίλτρα αρνητικής ενέργειας),στους τοίχους γενικά του σπιτιού σας και στον κήπο σας. Είναι μια πολύ καλή ιδέα που θα ανανεώσει και θα γεμίσει τους χώρους σας με χρώμα!
Πηγή : Hi.SpiroSoulis/HomeIs.
 

Οι τάσεις της διακόσμησης έρχονται και φεύγουν καθώς κάθε εποχή και κάθε χρονική περίοδος που διανύουμε έχει να προσφέρει καινούργιες ιδέες και προτάσεις.Κάποιες από αυτές τις τάσεις φεύγουν αρκετά νωρίς.Κάποιες άλλες,ωστόσο,έχουν ξεκινήσει ως μόδα αλλά στην πορεία απέδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν.Χαλιά Beni Ourain.Γύρω στο 2011 εμφανίστηκε η τάση των χαλιών Beni Ourain.7χρόνια μετά,τα πανέμορφα αυτά μαροκινά χαλιά είναι ακόμα μέσα στα σπίτια μας και όχι άδικα.Είναι διακριτικά,αλλά καθόλου βαρετά. Προσφέρουν τον ιδανικό καμβά για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας και φέρνουν μια πολύ όμορφη υφή χωρίς να γίνονται υπερβολικά.Ακρυλικά έπιπλα.Η καρέκλα του Philippe Starck με το όνομα «Louis Ghost Chair» βγήκε πρώτη φορά το 2002 και προκάλεσε μια… μανία για τα ακρυλικά έπιπλα. Ήταν μοντέρνα και ταυτόχρονα funky και ήταν ιδανική για μικρούς χώρους. 16 χρόνια μετά η τάση αυτή συνεχίζει να υπάρχει (όχι με την ίδια ένταση) και έχει τους λόγους της: τα ακρυλικά έπιπλα είναι μίνιμαλ, πρωτότυπα και δεν κλείνουν καθόλου τους μικρούς χώρους.Προβιές.Κι όμως, οι προβιές συνεχίζουν να απασχολούν τα σύγχρονα σπίτια και δεν είναι καθόλου ξεπερασμένες. Είναι πολύ άνετες, είναι ζεστές και φέρνουν μια μοναδική υφή στους χώρους. Είναι πολύ εύκολο, επίσης, να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε πολυθρόνα ρίχνοντας απλώς πάνω της μία προβιά και δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και χαλαρωτική γωνιά.Αυτονόητο θεωρούμε ότι επιλέγουμε οι προβειές να είναι οικολογικές και να μην προέρχονται από τη θανάτωση ζώων. Βαφή μαυροπίνακα.Αν ανατρέξετε στο κοντινό παρελθόν, 5 ή 6 χρόνια πριν, θα θυμάστε ίσως ότι η βαφή μαυροπίνακα ήταν μια τεράστια τάση. Οι ιδιοκτήτες την χρησιμοποιούσαν παντού: στους τοίχους, στις πόρτες και… σε οτιδήποτε είχε αρκετά μεγάλη επιφάνεια ώστε να μπορεί κάποιος να γράψει πάνω του. Η βαφή μαυροπίνακα συνεχίζει να απασχολεί τα σύγχρονα σπίτια γιατί έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: σας επιτρέπει να γράψετε πάνω τους και να αλλάξετε τον χώρο όποτε το επιθυμήσετε και είναι ένα υλικό που μπορείτε να το δουλέψετε μόνοι σας (δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοίμασια και τεχνική κατάρτιση)εάν και αυτό το επιθυμήσετε.Βιβλία ανά χρώμα.Η τάση που θέλει τα βιβλία να οργανώνονται σύμφωνα με το χρώμα τους μετράει ήδη μια 5ετία και απ ‘ότι φαίνεται είναι αρκετοί αυτοί που την έχουν υιοθετήσει και δεν την αλλάζουν με τίποτα. Η συγκεκριμένη οργάνωση προσφέρει μια ιδιαίτερη χρωματική πινελιά στους χώρους και επίσης αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που πλέον ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται κάποιο βιβλίο λόγω…χρώματος.Μπλε και λευκά κεραμικά.Επιλέξτε μπλε-λευκά κεραμικά πλακάκια σε διάφορα μοτίβα και επενδύστε τον τοίχο της κουζίνας σας,την είσοδο του σπιτιού σας (καθώς είναι φίλτρα αρνητικής ενέργειας),στους τοίχους γενικά του σπιτιού σας και στον κήπο σας. Είναι μια πολύ καλή ιδέα που θα ανανεώσει και θα γεμίσει τους χώρους σας με χρώμα!


Πηγή : Hi.SpiroSoulis/HomeIs.

 

Share

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Η Γιαννοπούλου Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει βερνίκια νερού, βερνίκια διαλύτου, βερνίκια ακρυλικά, συντηρητικά ξύλου, διαλυτικά, χρώματα, οικοδομικά υλικά, πλαστικά, τσιμεντοχρώματα, μονωτικά, στεγανωτικά, σιδηρικά, είδη κιγκαλερίας.

Επικοινωνία

Χρώματα - Σιδηρικά

Καπετάν Γκώνη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55131

2310 425 757

2310 429 117

info@xromata-thessaloniki.gr

www.xromata-thessaloniki.gr

Social Media

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Google +

Διαβάστε το Blog μας